St8ment Firework

Afhaaldagen: 29, 30 en 31 december

Nieuw in onze collectie St8ment Fireworks!

Let’s make a statement.

Sortering:

Grandes Colores 16 shots  

Meer info
De beste kleuren welke je kunt hebben, gecombineerd in een cake met 16 schoten. Lets make a statement.
 € 14,99

Amigo 25 shots  

Meer info
Met zijn prachtige heldere gekleurde effecten is deze Amigo een vriend van iedereen! Hij heeft 25 schoten met rode, groene en witte blinkerboeketten met goede burstknal en brede effectspreiding.
 € 29,99

El Salvador 19 shots  

Meer info
De El Salvador brengt licht in donkere tijden, hij verlost ons met zijn 19 schoten met dikke gouden willows welke omlaag uitlopen met zuiver en heldere witte blinkende toppen.
 € 39,99

Gringo 25 shots  

Meer info
Deze Gringo is een divers spektakel van vijf verschillende siereffecten. Elk schot heeft een gekleurde staart welke ontpopt tot gekleurde glitter willow, diadem of chrysantinum flower. In totaal 25 schoten echt siervuurwerk.
 € 44,99

Bombas Blancas 35 shots  

Meer info
Deze pot gaat mensen gek maken!
 € 59,99

Color Diferente 40 shots  

Meer info
Dit is even wat anders, een prachtige set van twee 20 shots zware siercakes verbonden tot een compound. Deze Coor Diferente heeft een uniek effect, wat verkleurd van blauw naar rood! Super helder, mega indrukwekkend!
 € 69,99

Napoles 57 shots  

Meer info
Deze Napoles compound bestaat in totaal uit 57 schoten. De compound is opgebouwd uit drie zware 19 schots cakes. De eerste schoten zijn kleurrijk met diverse heldere blinkers, gevolgd door een opbouwend tempo van helder gekleurde kometen gevolgd door
 € 99,00

Casa de Papel 50 shots  

Meer info
De Casa de Papel gaat voor de grote schat! Deze 50 schots compound schiet prachtige blauwe mines met groene staarten welke ontpoppen in dikke Ti-gouden palmen, gevolgd door dikke knetterpalmen met rode, groene en witte glitters!
 € 99,00

El Torro 75 shots compound  

Meer info
Durf jij deze stier recht in de ogen aan te kijken? El Torro heeft 75 schoten met super heldere blinkers, gemixt in wit, rood, groen, blauw, geel en goud, welke is jouw favoriet?
 € 99,00

Desperado 75 shots  

Meer info
De Desperado is een unieke compound van drie 25 shots fanshape cakes! Geweldig heldere siereffecten worden in vijf breed de lucht in geschoten! Een spektakel om gek van te worden!
 € 149,00

El Patron 100 shots  

Meer info
Er moet altijd iemand de baas zijn. Deze El Patron is mijn zijn honderd schoten puur goud met blauwe robijnen een absolute baas! In opbouwend tempo ramt hij de hemel vol met de puurste gouden effecten!
 € 169,00

Hermanos 100 shots  

Meer info
De Hermanos compound zorgt voor verbroedering in de buurt. De compound voor de echte Pyro-broeders.
 € 169,00

Bella Ciao 144 shots compound  

Meer info
Bella Ciao is de nieuwe standaard voor een complete compound.
 € 179,00

El General 135 shots  

Meer info
De El General is een compound bestaande uit vier cakes, met in totaal 135 schoten siervuurwerk. Door de leuke opbouw schiet deze compound zowel recht omhoog als in fanshape.
 € 189,00

Coloreado 144 shots  

Meer info
Coloreado is Spaans voor gekleurde, en gekleurd is deze compound zeker.
 € 169,00

El Capo 173 shots  

Meer info
De Capo is de baas der bazen, met zijn 173 schoten siervuurwerk een ultiem spektakel. Lekkere salvo’s met heldere rood/oranje en zilver/groene blinkers, opgevolgd door gekleurde kometen met knetterregen. Als afsluiting een bruut finale schot van mine
 € 199,00

Plata o Plomo 2 x 19 shots  

Meer info
Geweldige set van twee zware 19 schots cakes. Beide cakes hebben een eigen professioneel siereffect, en stellen jou de vraag welke jouw favoriet is. Dus de vraag is; Plata o Plomo?
 € 59,99

Bandidos 4x19 shots  

Meer info
Een set van vier mega zware jongens. Vier keer een professionele 19 schots cake met verschillende effecten en maximale burst. Puur genot, en zeker geen kruimeldieven.
 € 149,00

Estallar 100 shots  

Meer info
Met een knipoog naar het verleden ramt deze honderd schots Estallar er op los, tien salvo’s van tien schoten met ultieme burst gecombineerd met een schelle fluit. Hiermee zet u de buurt op stelten; Estallar!
 € 69,99

Onze Vuurwerkbelofte

Mocht de overheid toch besluiten om dit jaar een algeheel vuurwerkverbod af te kondigen en we dit jaar geen vuurwerk mogen afsteken, ontvangt u uw volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Vuurwerk Dijkers Mander

Proline VuurwerkVuurwerk uit duitslandSt8ment FireworksAsian budget line vuurwerkExcelent vuurwerk