ruim 40 jaar het Beste Vuurwerk

Afhaaldagen: 29, 30 en 31 december
Het assortiment bestaat uit meer dan 200 artikelen. Vuurwerkdiscount Dijkers de grootste en goedkoopste vuurwerkspecialist uit de regio.
 
Hieronder kunt u in het kort de geschiedenis van Vuurwerkdiscount Dijkers lezen.
 
In 1978 besluit Bennie Dijkers, na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij een vuurwerkbedrijf, voor zichzelf, een detailhandel in vuurwerk op te starten. Het woord werd bij de daad gevoegd, en er werd in dit jaar groen licht gegeven om een opslagplaats te gaan creëren. (we praten over een opslag van 250 kg). Binnen twee jaar is de opslagplaats al te klein, en in 1980 komt er een uitbreiding. (er is nu sprake van een opslag van 1250 kg). De omzet stijgt jaarlijks en na verloop van jaren kampt Vuurwerk Dijkers weer met ruimtegebrek. Er wordt besloten om weer de opslag uit te breiden en kassahokjes buiten te plaatsen, zodat klanten toch snel konden worden geholpen (echter stonden klanten buiten in de sneeuwbuien het vuurwerk af te rekenen)…Dit deed ons dan ook besluiten om over te gaan tot wederom een uitbreiding in de zin van een showroom annex verkoopplaats van vuurwerk. Na verloop van jaren weten steeds meer mensen de weg te vinden naar Mander, en wederom is er sprake van ruimtegebrek zowel in de verkoopruimte als in de opslagruimte. Klanten stonden buiten in de rij om hun vuurwerk op te halen of om uit te kunnen zoeken. Dit deed dan ook het besluit om het pand geheel te renoveren en een grotere vergunning aan te vragen. Ook de plaatselijke overheid kwam tot de ontdekking dat 1250 kg niet genoeg was voor Dijkers, en ging akkoord met de aanvraag voor een grotere vergunning (we praten over een opslag van 10.000 kg).
 
Proline CollectieIn 1998 begint Dijkers ook met de verkoop van een aparte collectie, welke de Pro-Line collectie als naam heeft gekregen. Dit vuurwerk heeft als doel: "kwalitatief hoogwaardig vuurwerk met een professionele uitstraling en uitwerking alsmede betaalbaar geprijsd”. Pro-Line doet het goed bij de consument, en het blijkt een paradepaardje te zijn. Dit vuurwerk komt van een beperkt aantal fabrieken in China die aan de hoge kwaliteitseisen kunnen voldoen. Naast Pro-Line werd na verloop van jaren ook de Excellent en Asian Style aan de collectie toegevoegd. Tijdens de verkoop in het jaar 2000, inmiddels heeft de tweede generatie plaatsgenomen in het sterk groeiende bedrijf, is er weer sprake van ruimtegebrek in de opslagruimte. Steeds meer mensen kopen hun vuurwerk in de voorverkoop, en is er gebrek aan ruimte, ook nu er meerder dagen vuurwerk mag worden verkocht is er dagelijks aanvoer van vuurwerk. Dit jaar wordt dan ook besloten om een vierde opslagplaats te maken van een kantoor, dat naast de opslag staat.
 
In 2004 gaat het nieuwe vuurwerkbesluit in Nederland van kracht en moeten wij ook in 2005 aan de nieuwe zwaardere eisen gaan voldoen. Een grote investering, maar dankzij de groeiende omzet is dit alles mogelijk. Zo werd het besluit genomen om in 2004 van start te gaan met de bouw van een geheel nieuw opslagcomplex en showroom. In het najaar van 2005 is het complex gecertificeerd en kan het in gebruik worden genomen.
 
Vuurwerkdiscount Dijkers de grootste en goedkoopste vuurwerkspecialist uit de regio!
 
Vanaf 2012 moet in Nederland elk vuurwerkartikel voorzien zijn van een CE-Markering. Als eerste in Nederland is al ons vuurwerk vanaf productiejaar 2010 voorzien van dit kwaliteitskeurmerk, hetgeen betekent dat alle producten uitvoerig op veiligheid getest en gecertificeerd zijn door TNO.
 
Vuurwerkdiscount Dijkers is klaar voor de toekomst, en kan door uitgekiende interne en externe logistiek worden gezien als een erkend vuurwerkbedrijf . Met plezier hebben wij als eigenaren van Vuurwerkdiscount Dijkers deze intro geschreven en wensen u veel plezier op onze site.
 
Met vriendelijke groet.
 
Vuurwerkdiscount Dijkers

Onze Vuurwerkbelofte

Mocht de overheid toch besluiten om dit jaar een algeheel vuurwerkverbod af te kondigen en we dit jaar geen vuurwerk mogen afsteken, ontvangt u uw volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Vuurwerk Dijkers Mander

Proline VuurwerkVuurwerk uit duitslandSt8ment FireworksAsian budget line vuurwerkExcelent vuurwerk